Hire Higher

 

Formular inregistrare
 
 

high

 

Stim ca recrutarea este un subiect despre care toata lumea poate povesti. Si totusi, pornind de la cei peste 20 de ani de experienta pe care i-am pus la treaba cand am creat acest curs, stim ca niciodata nu ai gresit suficient cand e vorba despre recrutare.

 

Ca sa evitam cele mai frecvente greseli si sa invatam despre unele noi, dar mai ales ca sa ne oferim tuturor ocazia sa ne intrebam de ce lucram in recrutare, si cum facem asta, am gandit o agenda care se adapteaza pe fiecare grupa in parte si nevoile specifice. 

 

Incercam sa nu vorbim „din carti”, ci doar din experienta, buna sau rea, dar sigur utila.

 

Trainer

Matei Alecu, consultant Career Advisor de 3 ani, in care a descoperit partile placute si cele neplacute ale activitatii de recrutare, dupa o experienta indelungata de trainer. Cu cele neplacute a reusit sa gaseasca o cale de impacare, iar cele placute sunt inca o bucurie de fiecare data cand se intampla.

 

Unde si cat

2 zile: 14-15 Martie 2018

In biroul nostru

Costul: 600 E (+TVA) / participant

Pornim de la ce cautam si nu ne oprim pana cand nu avem oferta acceptata de candidatul selectat:-)

 

Organizator:

Career Advisor

 

Participanti:

La cursurile Career Advisor au participat, in ultimii 5 ani, peste 100 de manageri si specialisti HR din companii precum Orange Romania, Telekom Romania Mobile Communications, Telekom Romania Communications, BRD Groupe Societe Generale, Banca Comerciala Romana, Marfin Bank, RCI Leasing, Groupama, Carrefour Romania, Forever Living Products,  GDF Suez,  AstraZeneca, Roca Sanitare, Baneasa Developments, TNT, Mobexpert, Automatic Data Processing (ADP) Romania, Top Factoring, Philips Romania, Edenred si multe altele.

Pentru detalii suplimentare despre curs, va asteptam mesajele pe  matei.alecu@careeradvisor.ro.