Cine suntem

O mână de oameni cărora le place să creadă despre ei că au reușit să-și păstreze idealismul. Ne-am fondat în 2010, nu chiar un moment favorabil, dar atunci ne-a fost prea frică să nu o facem. Căci așa definim noi curajul: o frică bine ținută sub control.

Am fost, pe rând, și candidați și clienți, dar cel mai mult încercăm să fim oameni, responsabili de căile și căutările celorlați, ceea ce ne face și mai responsabili pentru ale noastre. Facem ce ne face plăcere,  păstrăm un mediu prietenos și o abordare cât mai umană, fără să avem pretenția că ne iese mereu. Însă, din încercarea asta constantă, reușim să creștem și noi.

Ne punem multe întrebări despre viață și lume, vedem multe exemple care ne plac, multe care ne pun pe gânduri și le luăm ca pe niște ocazii să demonstrăm că se poate și altfel. Cu mult bun simț și cu binele tuturor în minte. Credem că se poate face primăvară cu o floare și că zicala “ce ție nu-ți place, altuia nu-i face” e mai actuală decât oricând.

Am vrut să avem ocazia de a scrie despre ce credem că e important, așa că am lansat PortalHR.ro și așa am învățat mai multe despre Social Media și despre mediul online.

Suntem în HR de 12, 20, 23 ani…adica peste 10 ani:-) Lucrăm împreună de cel puțin 3 ani sau de aproape 14. Suntem economiști, umaniști, geografi, motiv pentru care am considerat că e util sa ne continuăm pregătirea în zone legate de resurse umane și recrutare, așa că suntem licențiați în: Hogan Assessment, Human Synergistics, Thomas International.

 

Echipa

 

  • madalina_uceanu_profil_albnegruMădălina Uceanu – Senior Recruitment Consultant & Founder    In birou i se spune “Doamna Președintă”, aprinde lumina de fiecare dată când intră pe ușă (chiar și când nu e nevoie), vorbește repede, te poate ameți dacă nu ești atent și i se pare că poate face în 5 minute ce pot face alții în 10. Nu poate, așa că e mereu pe fugă și în întârziere. Dar e norocoasă să aibă alături oameni la fel de idealiști ca ea și care au avut curajul să-i vină alături, să construiască împreună calea. Calea fiecăruia și a tuturor!
  • anca-dumitrache-careeradvisorAnca Milushev – Senior Recruitment Consultant
    “În 5 minute plecăm/începem ședința/vine clientul”. Nu avem nevoie de ceas în birou când este ea prin preajmă. Și nici de inspirație, căci ea ne uimește cu detaliile pe care le suprinde în tot ceea ce face. Când vedem o mașină oprită la prima oră a dimineții pe un pod, pe drumul spre birou, știm că s-a oprit să facă o poză pentru că a văzut ceva ce arăta minunat prin obiectivul ei. Ia la fel de “în serios” și ce face la birou și pasiunile care o luminează.
  • andreea-calinAndreea Călin – Co-fondator și Content Manager – PortalHR
    Dacă avem nevoie vreodată de un aide memoire despre “calea cea dreaptă” în ceea ce facem, știm pe cine contăm. Un fel de stâlp de rezistență care ne ajută să ne asigurăm că PortalHR vorbește despre cine suntem noi și despre lucrurile în care credem. Un munte de bun simț și seriozitate. Spunând puțin despre ea, spui mult. Esența noastră tare.

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Homepage