Cine suntem

Suntem partenerul tău pe orice vreme, fără prejudecăți

O mână de oameni cărora le place să creadă despre ei că au reușit să-și păstreze idealismul. Ne-am fondat în 2010, nu chiar un moment favorabil, dar atunci ne-a fost prea frică să nu o facem. Căci așa definim noi curajul: o frică bine ținută sub control.

Am fost, pe rând, și candidați și clienți, dar cel mai mult încercăm să fim oameni, responsabili de căile și căutările celorlați, ceea ce ne face și mai responsabili pentru ale noastre. Facem ce ne face plăcere, păstrăm un mediu prietenos și o abordare cât mai umană, fără să avem pretenția că ne iese mereu. Însă, din încercarea asta constantă, reușim să creștem și noi.

Ne punem multe întrebări despre viață și lume, vedem multe exemple care ne plac, multe care ne pun pe gânduri și le luăm ca pe niște ocazii să demonstrăm că se poate și altfel. Cu mult bun simț și cu binele tuturor în minte. Credem că se poate face primăvară cu o floare și că zicala „ce ție nu-ți place, altuia nu-i face” e mai actuală decât oricând.

Am vrut să avem ocazia de a scrie despre ce credem că e important, așa că am lansat PortalHR.ro și așa am învățat mai multe despre Social Media și despre mediul online.

Suntem în HR de 12, 20, 23 ani…adica peste 10 ani:-) Lucrăm împreună de cel puțin 3 ani sau de aproape 14. Suntem economiști, umaniști, geografi, motiv pentru care am considerat că e util sa ne continuăm pregătirea în zone legate de resurse umane și recrutare, așa că suntem licențiați în: Hogan Assessment, Human Synergistics, Thomas International.

80%

Headhunting

Dă-ne o provocare!