Cine suntem

Fondată în 2010, Career Advisor este o companie locală de resurse umane, având 3 linii de business: Servicii de Executive Search, Consultanța de Resurse Umane și E-Recruitment.

Am dezvoltat în paralel și primul portal local de resurse umane, PortalHR.ro și divese instrumente utile candidaților, cum ar fi CVAdvisor.

Serviciile pe care le oferim se bazează pe expertiza echipei Career Advisor: 7 consultanți cu experiența între 12 – 20 de ani în resurse umane, în companii locale și multinaționale. Consultanții Career Advisor sunt licențiați în Hogan Assessment, Human Synergistics, Thomas International.

 

Sectoarele pentru care lucrăm:

Bunuri de Larg Consum (Producători, Distribuitori, Retail, Bunuri de Lux)

Servicii Financiare (Bănci, Companii de Asigurari, Companii de Leasing, Fonduri de Investiții)

Tehnologie & Telecomunicații (Companii de Telecomunicatii, Companii de IT)

Farma, Servicii Medicale

Industrie (Energie, Petrol & Gaze, Inginerie, Construcții & Servicii Adiacente)

Servicii Profesionale (Externalizarea Proceselor de Business, Centre de Servicii Partajate)

 

 

 

Echipa

 

 • madalina_uceanu_profil_albnegruMădălina Uceanu – Managing Partner
  Mădălina are 20 de ani de experiența pe piața de resurse umane din Romania, timp în care a derulat numeroase proiecte de executive search pentru poziții de middle și top management în companii multinaționale de top, proiecte de consultanța în resurse umane, training, executive coaching și consiliere în carieră.
  Profil Linkedin Mădălina Uceanu, Blog, Twitter
 • madalina-peca-careeradvisorMădălina Peca – Recruitment Lead
  Mădălina are peste 20 de ani de experienta în resurse umane, într-o varietate de industrii: Telecomunicații, IT, Retail, BPO. Principalele ei arii de expertiza sunt: recrutare pentru poziții de middle și top management, consultanța în resurse umane și training.
  Profil Linkedin Mădălina Peca
 • luminitaLuminița Roman – Business Development Manager
  Luminița are 15 ani de experiență în diferite arii ale managementului resurselor umane, vânzări și juridic, petrecuți atât în companii multinaționale, cât și în consultanța. Principalele ei arii de expertiză sunt: vânzări, executive search și consultanță în resurse umane.
  Profil Linkedin Luminița Roman
 • anca-dumitrache-careeradvisorAnca Dumitrache – Consultant
  Anca are peste 11 ani de experiența în executive search. Ariile ei principale de expertiză sunt: recrutare pentru poziții de middle și top management, recrutare prin social media și consiliere în carieră.
  Profil Linkedin Anca Dumitrache
 • andreea-calinAndreea Călin – Co-fondator și Content Manager – PortalHR
  Andreea are peste 10 ani de experiența în recrutare pentru poziții de middle și top management și consultanța în resurse umane. Din 2010 Andreea este implicată în dezvoltarea și managementul site-ului PortalHR: dezvoltare de conținut pentru portal și produse de e-learning, social media management.
  Profil Linkedin Andreea Călin
 • mateiMatei Alecu – Sourcing Consultant
  Matei are o experiența de peste 11 ani, activand în special în zona de training, unde a livrat peste 130 cursuri. Experiența lui a fost dezvoltata în special in zona de telecomunicații, fiind certificat CNFPA (Consiliul Național de Formare Profesionala a Adulților), consultant acreditat LSI/GSI™ Human Synergistics și trainer certificat Achieve Global pentru cursul Accelerarea Productivitatii Echipei™. Matei vorbeste fluent engleză si franceză și a absolvit Academia de Studii Economice.
  Profil LinkedIn Matei Alecu
 • cristinaCristina Grigore – Accounting & Office Assistant Absolventã a Facultãţii de Management din cadrul ASE Bucureşti, Cristina are o experienţã de 4 ani în domeniul contabilitãţii şi urmeazã, în prezent, cursurile programului de Master al Facultãţii de Contabilitate Internaţionalã, ASE Bucureşti. Cristina vorbeşte limba englezã şi face parte din echipa Career Advisor din octombrie 2014, în calitate de Accounting & Office Assistant.
  Profil LinkedIn Cristina Grigore

 

Homepage